Wie zijn we

HAVEN APOTHEEK is een toonaangevende apotheek en zorgverlener gevestigd in NEDERLAND en BELGIË.

Wat we doen

HAVEN APOTHEEK is veel meer dan een dispenser van medicijnen. Onze patiënten en klanten staan ​​bij ons centraal en we streven ernaar om hen hoogwaardige gezondheidsproducten en -diensten te bieden.
Preventie, beheer en behandeling vormen de kern van ons bedrijf en we streven ernaar om hoogwaardige resultaten te leveren voor chronische aandoeningen, zoals diabetes en hartgezondheid. We streven er ook naar lokale gemeenschappen te ondersteunen bij het nemen van weloverwogen gezondheidsbeslissingen.
Ons assortiment innovatieve en betaalbare producten is gericht op het verbeteren van de gezondheid van de samenleving, zoals bloeddrukmeters en allergieverlichters, samen met een reeks handige professionele gezondheids screenings diensten, waaronder bloeddruk- en diabetes tests, en cholesterol- en hartcontroles.
Als belangrijke partner van de NHS werken we ook nauw samen met lokale zorgaanbieders om diensten in opdracht te ontwikkelen en te leveren om te voorzien in specifieke gezondheidsbehoeften binnen gemeenschappen.

Professionele normen

VRIJ VERKRIJGBAAR HAVEN APOTHEEK wordt gerund door gekwalificeerde apothekers en opereert vanuit geregistreerde apotheekpanden onder de General Pharmaceutical Council (GPhC), geregistreerd pandnummer 9011003